Reanimatie Gouda (12)Gouda,  9 juni 2015

Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een reanimatie op de Veerstraat in Gouda, niet veel later werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd. Deze kwam met de traumahelikopter ter plaatse. Eenmaal aangekomen op de plek van het incident bleek het slachtoffer een baby te zijn.


Het MMT is met de traumahelikopter uit Rotterdam op een pleintje nabij de woning geland waarna zij het al aanwezige ambulancepersoneel geassisteerd hebben met de reanimatie. De hulpdiensten zijn lange tijd bezig geweest in de woning waarna het slachtoffertje naar de ambulance werd gebracht. Het slachtoffertje is met spoedbegeleiding van de politie, die met vier motoren voor de ambulance uitreden en onder begeleiding van de trauma arts naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Toen het slachtoffertje vervoerd was konden de hulpdiensten en de traumahelikopter weer inpakken en retour.

Foto’s: Franklin Coenen & Rens de Haan

Babyreanimatie Veerstraat Gouda (3) (Kopie)Reanimatie Gouda (1) Reanimatie Gouda (3) Reanimatie Gouda (4) Reanimatie Gouda (5)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (5) (Kopie) Reanimatie Gouda (6) Reanimatie Gouda (7) Reanimatie Gouda (8) Reanimatie Gouda (9) Reanimatie Gouda (10) Reanimatie Gouda (11) Reanimatie Gouda (13) Reanimatie Gouda (14) Reanimatie Gouda (15) Reanimatie Gouda (16) Reanimatie Gouda (17) Reanimatie Gouda (18) Reanimatie Gouda (19) Reanimatie Gouda (20)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (6) (Kopie)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (7) (Kopie)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (8) (Kopie)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (9) (Kopie)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (10) (Kopie)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (11) (Kopie) Reanimatie Gouda (21)Reanimatie Gouda (2)Babyreanimatie Veerstraat Gouda (2) (Kopie)

Babyreanimatie Veerstraat Gouda (1) (Kopie)      Babyreanimatie Veerstraat Gouda (13) (Kopie) Babyreanimatie Veerstraat Gouda (14) (Kopie) Babyreanimatie Veerstraat Gouda (15) (Kopie) Babyreanimatie Veerstraat Gouda (17) (Kopie) Babyreanimatie Veerstraat Gouda (18) (Kopie) Babyreanimatie Veerstraat Gouda (19) (Kopie)

Reanimatie Gouda (22) Babyreanimatie Veerstraat Gouda (20) (Kopie) Babyreanimatie Veerstraat Gouda (22) (Kopie)

Reanimatie Gouda (23)Reanimatie Gouda (24)Reanimatie Gouda (25)

 

Cookievoorkeuren wijzigen