Lisse, 9 juni 2015

Vanavond om half tien werden de brandweerposten van Lisse en Lisserbroek gealarmeerd voor een gebouwbrand industrie / agrarisch op het Meer en Duin in Lisse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er brand was in een loods waarin een wasserij is gevestigd, er kwam veel rook uit het pand. De brandweer heeft zich met de ‘gemeentesleutel’ meteen toegang tot het pand verschaft en deed een binnenaanval. De brandweer had het vuur snel onder controle en de smeulende resten werden naar buiten gegooid en aldaar afgeblust, hierna is het pand door de brandweer geventileerd. Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk maar vermoedelijk is deze in een droog/wasmachine ontstaan. De rook/roet schade in het pand is groot, Salvage zal zich hierover gaan ontfermen.

Dit was de tweede brand in dit pand, op 5 juli 2013 was er ook een brand: 

http://www.112hm.nl/2013/07/05/middelbrand-in-opslag-loods-meer-en-duin-lisse/

Foto’s & Video: Devin Waasdorp

 

Foto’s: Robert van Voorst:

Cookievoorkeuren wijzigen