Sassenheim, 8 juni 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over drie werden politie en ambulancedienst opgeroepen voor een ongeval op de kruising Wattstraat / Edisonstraat in Sassenheim.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een fietsster was geschept door een personenauto op de kruising, hoe dit precies kon gebeuren is niet helemaal duidelijk maar men vermoed een voorrangsfout. De vrouw belandde na de aanrijding hard op het wegdek, de bestuurder van de personenauto had zijn voertuig even verderop op een parkeerplaats neergezet. De ambulancedienst heeft de vrouw op het wegdek behandeld en hierna is zij met de schepbrancard op de brancard gelegd. Hierna is de vrouw in de ambulance gebracht en met onder andere beenletsel vervoerd naar een Leids ziekenhuis. De politie heeft de nodige gegevens genoteerd en getuigenverklaringen opgenomen. Ook is er een blaastest afgenomen van de bestuurder van de personenauto maar er bleek geen alcohol in het spel te zijn.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen