Lisse, 8 juni 2015

Vanavond omstreeks tien voor tien werden de brandweerposten Van Sassenheim en Lisse gealarmeerd voor een gebouwbrand bijgebouw op de Akervoorderlaan in Lisse. Bij aankomst van de eerste eenheden kwam er flink wat rook uit de garage en werd er uit voorzorg opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Ter plaatse bleek een elektrische ‘auto’ in de garage in brand te staan, de brandweer heeft gelijk een binnenaanval met twee stralen hoge druk gedaan. Door het snelle ingrijpen van de brandweer is erger voorkomen, de tweede tankautospuit welk was opgeroepen werd afgemeld, de OVD kwam nog wel even een kijkje nemen. De auto is door de brandweer naar buiten gehaald en aldaar afgeblust. Hoe de brand precies kon ontstaan is nog niet duidelijk, de schade aan de auto en het gebouw is fors vanwege de rook en bluswerkzaamheden.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen