Keukenbrand Paradijs Gouda (1) (Kopie)

Gouda 5 juni 2015

Deze ochtend werden de brandweerposten Gouda en Reeuwijk gealarmeerd voor een gebouwbrand in een woning op de Paradijs in Gouda. Even later werd er ook een ambulance gealarmeerd.

Ter plaatse bleek er door onbekende oorzaak een brand in een keuken te zijn ontstaan. De brandweer was de brand al snel meester waardoor de brand al snel geblust was. De ter plaatse gekomen ambulance kon al vrij snel met onverrichte zaken retour. De brandweer heeft nog een paar metingen verricht in de woning waarna ook zij weer kon gaan inpakken en weer retour kazerne kon.

Foto’s: Franklin Coenen

Keukenbrand Paradijs Gouda (4) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (2) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (3) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (5) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (6) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (7) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (8) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (9) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (10) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (11) (Kopie) Keukenbrand Paradijs Gouda (12) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen