Ongeval Leiden (14)Leiden, 4 juni 2015

Donderdagavond omstreeks 10 voor 8 zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een voertuig te water op de Maresingel in Leiden. Ter plaatse was de bestuurder van het voertuig na het parkeren vergeten de handrem aan te trekken waardoor de auto het water in is gerold.

Omdat de auto vast is komen te zitten langs de kant is het voertuig niet in zijn geheel te water geraakt. Het voertuig is vastgemaakt met spanbanden om te voorkomen dat het alsnog in zijn geheel te water raakt. Het voertuig is uiteindelijk door iemand van het bedrijf VE Eijk uit het water gehaald. Of het voertuig het nog gaat doen is niet helemaal zeker…

Foto’s: Koen Jongen / District 16

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6) Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11) Ongeval Leiden (12) Ongeval Leiden (13)  Ongeval Leiden (15) Ongeval Leiden (16) Ongeval Leiden (17) Ongeval Leiden (18) Ongeval Leiden (19)

Cookievoorkeuren wijzigen