Auto fiets Plaswijckweg GDA (1) (Kopie)

Gouda, 4 juni 2015

Deze ochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Ridder van Catsweg met de Plaswijckweg in Gouda. Ter plaatse waren een fietser en automobilist door onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen.

De fietser welke door de botsing ten val kwam is gecontroleerd door de ter plaatse gekomen ambulance. Het letsel bleek mee te vallen waardoor de fietser niet vervoerd hoefde te worden naar het ziekenhuis. De schade bleek ook mee te vallen, de auto had wat schade aan de lak opgelopen en de fiets had een wiel wat een beetje krom stond.

De politie heeft geholpen met het invullen van het schadeformulier waarna beide partijen elkaar de hand schudde en hun eigen weg weer konden vervolgen. Ook de hulpdiensten konden hierna inpakken en retour.

Foto’s: Franklin Coenen

Auto fiets Plaswijckweg GDA (2) (Kopie) Auto fiets Plaswijckweg GDA (3) (Kopie) Auto fiets Plaswijckweg GDA (5) (Kopie)Auto fiets Plaswijckweg GDA (8) (Kopie)Auto fiets Plaswijckweg GDA (4) (Kopie) Auto fiets Plaswijckweg GDA (6) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen