Grote brand NAY (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 2 juni 2015

De brandweer werd omstreeks tien voor drie in de middag gealarmeerd voor een gebouwbrand bij Van Vliet truck recycling aan de Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse kwam er al flinke zwarte rook van het terrein.

De brandweer zette de eerste aanval in en schaalde hierbij op naar middelbrand. Niet veel later werd de opschaling nogmaals gedaan maar nu naar grote brand. Brandweervoertuigen uit een gedeelte van de regio zijn ter plaatse gevraagd voor assistentie.

Het sein grote brand was het vuur al snel onder controle en kon er weer worden afgeschaald. De machine die in brand stond kon naar buiten worden gereden. Vele eenheden konden daarop weer terug naar de kazerne. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is onduidelijk.

Foto’s & video: Rob de Jong

Grote brand NAY (2) Grote brand NAY (3) Grote brand NAY (4) Grote brand NAY (5) Grote brand NAY (6) Grote brand NAY (7) Grote brand NAY (8) Grote brand NAY (9) Grote brand NAY (10) Grote brand NAY (11) Grote brand NAY (12) Grote brand NAY (13) Grote brand NAY (14) Grote brand NAY (15) Grote brand NAY (16)

Cookievoorkeuren wijzigen