Mogelijk persoon te water Gouda (8)Gouda, 31 mei 2015

De hulpdiensten werden omstreeks vier uur op de zondagochtend gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water aan de Voorwillenseweg in Gouda. Ter plaatse bleek de melding te zijn gemaakt door ene bewoner aldaar die een fiets vond op het bruggetje naar zijn huis.

Omdat de eigenaar van de fiets in geen velden of wegen te bekennen was werd er toch maar alarm geslagen. Aan de fiets was ook te zien dat hij behalve het asfalt ook andere dingen geraakt had. Tussen de trappers zaten bijvoorbeeld blaadjes en het voorwiel was nat.

De ter plaatse gekomen hulpdiensten hebben in de sloten gezocht maar hier geen persoon aangetroffen. Het lijkt er op dat toen de eigenaar bemerkte dat zijn achterband lek was geraakt hij klaar was met zijn barrel en er voorgoed afscheid van heeft genomen.

Toen eenmaal duidelijk was dat er geen slachtoffer was, werd de gealarmeerde brandweer van post Reeuwijk geannuleerd en hoefde ook de tweede ambulance niet ter plaatse te komen. De politie heeft de fiets maar meegenomen.

Foto’s: Rens de Haan

Mogelijk persoon te water Gouda (1) Mogelijk persoon te water Gouda (2) Mogelijk persoon te water Gouda (3) Mogelijk persoon te water Gouda (4) Mogelijk persoon te water Gouda (5) Mogelijk persoon te water Gouda (6) Mogelijk persoon te water Gouda (7) Mogelijk persoon te water Gouda (9)

Cookievoorkeuren wijzigen