Aanhoudigen bij feest APN (6) (Kopie)

Alphen aan den Rijn,  31 mei 2015

Afgelopen nacht zijn er twee aanhoudingen verricht na een feest bij jongerencentrum “De Speaker” gelegen aan de Concertweg in Alphen aan den Rijn.

Bij het jongerencentrum was er afgelopen nacht een groot feest gaande waar een paar honderd mensen op af kwamen. Volgens de politie waren er wat onenigheden waarop de politie in groten getale ter plaatse kwam om toezicht te houden op het feest.

Toen het feest rond 04:15 uur ten einde was, heeft de politie meerdere mensen weggestuurd. Twee mensen weigerden om weg te gaan en begonnen de agenten te beledigen waarop de twee personen zijn aangehouden.

Rond 06:00 uur was de rust weer wedergekeerd waarna de politie-eenheden weer retour konden.

Aanhoudigen bij feest APN (1) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (2) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (3) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (4) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (5) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (7) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (8) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (9) (Kopie) Aanhoudigen bij feest APN (10) (Kopie)