Brandje in Boom Gouda (1)Gouda, 31 mei 2015

De brandweer van post Gouda werd vanavond gealarmeerd voor een buitenbrand in het Van Bergen IJzendoornpark in Gouda. Ter plaatse bleek een boom van binnen al een tijdje in brand te staan wat een bijzonder beeld gaf.

De brandweer heeft met behulp van onder andere een ladder de brand uit kunnen krijgen maar voordat deze echt helemaal uit was, was men al snel een half uur verder omdat er lastig bij te komen was.

Het lijkt er op dat de brand is aangestoken, kortsluiting is in ieder geval uitgesloten. Of de oude boom deze emotionele ervaring gaat overleven zullen we moeten afwachten.

Foto’s: Rens de Haan Brandje in Boom Gouda (2) Brandje in Boom Gouda (3) Brandje in Boom Gouda (4) Brandje in Boom Gouda (5) Brandje in Boom Gouda (6) Brandje in Boom Gouda (7) Brandje in Boom Gouda (8) Brandje in Boom Gouda (9) Brandje in Boom Gouda (10) Brandje in Boom Gouda (11) Brandje in Boom Gouda (12) Brandje in Boom Gouda (13) Brandje in Boom Gouda (14)

Cookievoorkeuren wijzigen