Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (2) (Kopie)

Gouda, 29 mei 2015

Deze middag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water op de Burgemeester Gaarlandtsingel in Gouda. Ter plaatse was er een persoon ter water geraakt.

De locatie bleek een wandelpaadje te zijn dat naast de Gouwe loopt en naast de Burgemeester Gaarlandtsingel gelegen is. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen hebben zij zich direct ontfermd over het slachtoffer, welke erg onderkoeld was. Met behulp van een warmtedeken hebben de hulpdiensten geprobeerd om de temperatuur van het slachtoffer weer wat hoger te krijgen. Deze is hierna naar de ambulance gebracht en is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft nog een paar zoekslagen in het water gedaan waarna ook zij kon gaan inpakken en retour kon.

Hoe het slachtoffer ter water is geraakt en hoelang hij in het water heeft gelegen is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen & Wim Slagers

Gaarlands_GDA_WSlagers_01 Gaarlands_GDA_WSlagers_02 Gaarlands_GDA_WSlagers_03 Gaarlands_GDA_WSlagers_04Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (1) (Kopie) Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (3) (Kopie) Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (4) (Kopie)

Gaarlands_GDA_WSlagers_05 Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (5) (Kopie)

Gaarlands_GDA_WSlagers_06 Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (6) (Kopie) Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (7) (Kopie)

Gaarlands_GDA_WSlagers_07 Gaarlands_GDA_WSlagers_08 Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (8) (Kopie) Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (9) (Kopie) Persoon te water bm Gaarlandtsingel GDA (10) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen