Ongeval van Reenensingel Gouda (10)Gouda, 27 mei 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Burgemeester van Reenensingel met de Willem Barentszlaan in Gouda. Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De bestuurder van één van de auto kwam vanaf de Willem Barentszlaan en wilde de van Reenensingel oversteken naar de Vuurdoornlaan. Hij zag daarbij een auto over het hoofd welke op de Van Reenensingel richting de Goudse poort reed waarna een aanrijding onvermijdelijk was.

De auto’s botste in de zijkant van de andere auto en kwam in tegenovergestelde richting te staan. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft beide bestuurders ter plaatse behandeld maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De eveneens ter plaatse gekomen brandweer heeft de accu’s losgekoppeld en lekkende vloeistof afgedekt waarna beide hulpdiensten retour konden.

De politie bleef in afwachting op de berger en heeft hierbij de Van Reenensingel ter hoogte van de Vuurdoornlaan afgesloten.

Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de straat geveegd en ook beide auto’s opgeladen en afgevoerd waarna ook de politie retour kon en de van Reenensingel weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s: Rens de Haan & Franklin Coenen

Ongeval van Reenensingel Gouda (1) Ongeval van Reenensingel Gouda (2) Ongeval van Reenensingel Gouda (3) Ongeval van Reenensingel Gouda (4) Ongeval van Reenensingel Gouda (5) Ongeval van Reenensingel Gouda (6) Ongeval van Reenensingel Gouda (7) Ongeval van Reenensingel Gouda (8) Ongeval van Reenensingel Gouda (9) Ongeval van Reenensingel Gouda (11) Ongeval van Reenensingel Gouda (12) Ongeval van Reenensingel Gouda (13)Ongeval van Reenensingel GDA (1) (Kopie)Ongeval van Reenensingel GDA (2) (Kopie)Ongeval van Reenensingel GDA (3) (Kopie)Ongeval van Reenensingel GDA (4) (Kopie)Ongeval van Reenensingel GDA (5) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen