Katwijk, 27 mei 2015

Vanavond omstreeks kwart voor tien werden twee ambulances en de traumahelikopter LifeLiner 2 uit Rotterdam opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning op de Duinaveruit in Katwijk, ook meerdere politie eenheden gingen met spoed ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse in er door het ambulancepersoneel een persoon behandeld in een woning en hierna snel op de brancard in de ambulance gebracht. De traumahelikopter werd al door de politie, met zwaailichten aan ter aanduiding, opgewacht nabij een grasveldje gelegen tussen de Provincialeweg N206 en de Wassenaarseweg N441. Na de landing van de helikopter kwam de ambulance met het slachtoffer al aangereden en de trauma-arts stapte in bij de ambulance, hierna vertrok deze gelijk onder politie spoedbegeleiding naar het LUMC in Leiden. Het verkeer op de N206 werd door de politie tijdelijk even stilgelegd zodat de ambulance vrijbaan had. Hierna steeg de traumahelikopter weer op om de arts bij het LUMC weer op te halen.

Foto’s: Devin waasdorp

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen