Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (7)

Warmond, 27 mei 2015

Woensdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding persoon te water aan de Zijldijk in Warmond.

 

Voorbijgangers zagen een motor in de berm liggen en dachten dat de bestuurder in het water lag, en waarschuwde hierop de hulpdiensten. Eenheden van de politie welke als eerste ter plaatsen waren hebben bij aankomst een zoekslag gemaakt in de omgeving waar de motor lag, maar troffen daar niks aan. De duikers van de brandweer hebben de twee naastgelegen slootjes doorzocht maar troffen daar ook niks aan. Later kwam er een busje aanrijden met daarin de bestuurder van de motor. De motorrijder was, nadat hij onderuit was gegaan terug richting Leiderdorp gelopen om daar hulp te gaan halen. Daarna kwam hij met een busje aan om zijn motor op te halen. De politie was niet blij dat de motorrijder niks heeft gemeld aan de politie. Zij gingen van het ergste uit en hebben daarom de hulpdiensten massaal ter plaatse laten komen. Bij de bestuurder is uiteindelijk nog een blaastest afgenomen, waarna hij zijn weg weer mocht vervolgen.

Foto’s: District 16 / K.Jongen – KJfotografie.com

Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (1) Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (2) Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (3) Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (4) Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (5) Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (6)  Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (8) Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (9) Persoon te water Zijldijk WMD 27515   (10)

Cookievoorkeuren wijzigen