Ongeval N11 Zoeterwoude (1)Zoeterwoude, 27 mei 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de N11 bij Zoeterwoude. Tussen Leiden en Zoeterwoude bleek een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbus.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst bleek snel klaar. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De berger kwam ter plaatse en heeft de personenauto afgevoerd.De bestelbus kon zelf zijn weg vervolgen.

Ten tijden van de afhandeling van het ongeval is één rijstrook dicht en één beschikbaar geweest.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval N11 Zoeterwoude (2) Ongeval N11 Zoeterwoude (3) Ongeval N11 Zoeterwoude (4) Ongeval N11 Zoeterwoude (5) Ongeval N11 Zoeterwoude (6) Ongeval N11 Zoeterwoude (7) Ongeval N11 Zoeterwoude (8) Ongeval N11 Zoeterwoude (9) Ongeval N11 Zoeterwoude (10)

Cookievoorkeuren wijzigen