Ongeval Gouda (3)Gouda, 26 mei 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Burgemeester van Reenensingel met de Groen van Prinsterersingel in Gouda. Ter plaatse bleek op de kruising een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft enkele controles uitgevoerd maar heeft uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis hoeven vervoeren. De politie heeft de kruising gedeeltelijk afgezet maar er was nauwelijks hinder voor het overige verkeer.

Of de verkeerslichten al in werking waren op het moment van de aanrijding en dit wellicht de aanleiding is geweest van de aanrijding is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda (1) Ongeval Gouda (2) Ongeval Gouda (4) Ongeval Gouda (5) Ongeval Gouda (6)

Cookievoorkeuren wijzigen