Leiderdorp, 25 mei 2015

Vanmiddag omstreeks tien over drie werden politie en ambulance naar de kruising Irenestraat met de Mauritssingel in Leiderdorp gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing waren gekomen. dit gebeurde doordat de personenauto welk uit een zijstraat kwam geen voorrang verleende aan de aankomende motorrijder. De ambulancedienst heeft de motorrijder en de bestuurster van de personenauto nagekeken, de bestuurster van de personenauto is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Dit omdat zij 32 weken zwanger was en door het harde remmen en/of de botsing last had gekregen van de gordel.

De personenauto raakte aan de rechter voorzijde beschadigd. De motor had veel schade aan diverse kappen opgelopen en wilde niet meer straten, de motor is weggesleept.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen