Ongeval Rotterdamseweg Gouda (1) (Kopie)

Gouda, 24 mei 2015

Deze avond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel op de kruising Rotterdamseweg – Constantijn Huygensstraat in Gouda. Ter plaatse waren er twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

De blauwe auto wilde de Rotterdamseweg verlaten en sloeg af naar de Constantijn Huygensstraat, de zwarte auto moest om onbekende reden hiervoor uitwijken waardoor hij de auto en de stoep raakte waarna hij op z’n kop tot stilstand kwam. De inzittenden van beide auto’s konden zelf hun voertuig verlaten en zijn onderzocht door de ter plaatse gekomen ambulancedienst. De inzittenden hielden geen verwondingen over aan dit ongeval waarna de ambulance al vrij snel weer retour kon.

Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de zwarte auto eerst op z’n wielen gezet waarna hij beide auto’s kon bergen en afvoeren.

Ten tijde van het ongeval was een gedeelte van de Rotterdamseweg afgesloten, het verkeer werd omgeleid door de politie.

Foto’s: Franklin Coenen

Ongeval Rotterdamseweg Gouda (2) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (3) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (4) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (5) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (6) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (7) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (8) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (9) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (10) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (11) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (12) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (13) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (14) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (15) (Kopie) Ongeval Rotterdamseweg Gouda (16) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen