Steekpartij Gouda (3)Gouda, 23 mei 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een geweldincident aan de Livingstonelaan in Gouda. Dit zou hebben plaats gevonden bij het Leger des Heils. De politie spreekt hierbij over een steekpartij.

Ter plaatse werd direct een verdachte aangehouden en bekommerde de ambulancedienst zich over het slachtoffer wat buiten op straat zat. Een gealarmeerde traumahelikopter kon halverwege de rit zijn route staken en keerde terug naar Rotterdam.

Buurbewoners hebben het over een ruzie en dat de politie een ook een knuppel / groot stuk hout hebben meegenomen. Mogelijk is er ook geslagen.

De technische recherche is ter plaatse geweest en heeft in het pand onderzoek gedaan naar de steekpartij. Toen het onderzoek afgerond was kon de recherche inpakken en konden de overige politie eenheden retour.

Wanneer er meer info bekend is zal deze volgen.

Update 24 mei 2015 politie persbericht:
Twee verdachten aangehouden bij steekincident

Gouda – De politie hield zaterdagavond 23 mei omstreeks 21.00 uur twee mannen in de leeftijd van 42 en 55 jaar aan bij een steekincident op de Livingstonelaan.

De politie ontving een melding van een verwarde man die vermoedelijk een andere man had gestoken. Agenten namen direct poolshoogte en troffen het slachtoffer aan op straat. De verdachte was inmiddels naar binnen gevlucht, hij werd snel overmeesterd. Al snel bleek dat er vermoedelijk over een weer gestoken was. Hierop werd ook het 42-jarige slachtoffer aangehouden. De aanleiding van de ruzie is onbekend. Beiden mannen zullen worden verhoord. Op de Livingstonelaan is uitvoerig sporenonderzoek verricht.

Foto’s: Rens de Haan & Franklin Coenen

Steekpartij Gouda (1) Steekpartij Gouda (2) Steekpartij Gouda (4) Steekpartij Gouda (5) Steekpartij Gouda (6) Steekpartij Gouda (7) Steekpartij Gouda (8) Steekpartij Gouda (9)Steekincident Livigstonelaan Gouda (1) (Kopie)Steekincident Livigstonelaan Gouda (2) (Kopie)Steekincident Livigstonelaan Gouda (4) (Kopie)Steekincident Livigstonelaan Gouda (5) (Kopie)Steekincident Livigstonelaan Gouda (6) (Kopie)Steekincident Livigstonelaan Gouda (7) (Kopie)Steekincident Livigstonelaan Gouda (8) (Kopie)

Ook Nijntje kwam even een kijkje nemen:

Steekincident Livigstonelaan Gouda (3) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen