Voorhout, 23 mei 2015

Vanmiddag omstreeks tien over vier werden politie en ambulance naar de kruising Bloemenschans met de Oosthoutlaan gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat op de oversteekplaats bij het Venkelhof een fietsster is geschept door een personenauto, dit gebeurde doordat de fietsster geen voorrang verleende aan de aankomende personenauto. De vrouw was met een harde klap op de motorkap en de voorruit van de personenauto terecht gekomen. De ambulancedienst heeft de vrouw behandeld en hierna is zij op de brancard in de ambulance gereden, hierna is zij naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie had één rijbaan van de Oosthoutlaan afgesloten voor het verkeer tijdens de hulpverlening. Voor de politie was er geen onderzoek nodig van de verkeers ongevallen analyse omdat de feiten en omstandigheden reeds bekend waren. Na het invullen van de nodige gegevens is de personenauto van de weg gereden en de fiets elders gestald, hierna werd de rijbaan weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen