IMG_7992

Leiden, 22 mei 2015

Vanavond zijn omstreeks 18:45 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Doctor Lelylaan in Leiden.
Ter plaatse had op het fietspad ter hoogte van het spoorviaduct een ongeval plaatsgevonden tussen twee fietsers. Bij het ongeval raakte beide fietsers gewond. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om beide slachtoffers te stabiliseren. Beide slachtoffers zijn met mogelijk letsel aan nek / rug vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe de twee met elkaar in botsing konden komen is nog onbekend. Het verkeer had op de Doctor Lelylaan ten tijde van het ongeval enige verkeershinder door een ambulance die op de weg stond voor dit incident. Een politiebusje kwam ter plaatse om beide fietsen mee te nemen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen