Brandgerucht Leiden (3)Leiderdorp, 21 mei 2015

Vanavond werd omstreeks half 11 brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Nijenrode in Leiderdorp. De bewoners roken een vreemde lucht in de woning, en er zou lichte rookontwikkeling gezien zijn waarop de bewoners hebben besloten om de brandweer te alarmeren.

Brandweer Leiderdorp is met spoed ter plaatse gekomen waarna ze direct een onderzoek hebben ingesteld in de woning. Een gloeilamp welke kortsluiting had gemaakt is de oorzaak van de brandgerucht. Door de snelle ontdekking is erger voorkomen. De bewoners konden hierop weer terug gaan naar hun woning.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Brandgerucht Leiden (1) Brandgerucht Leiden (2) Brandgerucht Leiden (4) Brandgerucht Leiden (5) Brandgerucht Leiden (6) Brandgerucht Leiden (7) Brandgerucht Leiden (8) Brandgerucht Leiden (9) Brandgerucht Leiden (10) Brandgerucht Leiden (11) Brandgerucht Leiden (12)

Cookievoorkeuren wijzigen