Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (8)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 21 mei 2015

De brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel werd vanmiddag gealarmeerd voor een buitenbrand berm/ruigte op de Verbindingsweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.Ter plaatse stond een begroeiing in de brand

 

 Het was voor de brandweer moeilijk om aan voldoende bluswater te komen, hierop heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand waarop de brandweer van Zevenhuizen ter plaatse kwam. In de omgeving waren flinke rookwolken zichtbaar. De brand is ontstaan door sloopwerkzaamheden. De brandweer heeft enige tijd nodig gehad om de brand volledig uit te krijgen en na te kunnen blussen.

Foto’s : Sven Poeze

Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (6)Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (2) Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (9)Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (3) Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (4) Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (5)   Buitenbrand (Middelbrand) Verbindingsweg NAY 21515 (10)

Cookievoorkeuren wijzigen