Alphen aan den Rijn, 20 mei 2015

De politie werd even voor zeven uur vanavond gealarmeerd voor een overval op het Shell Tankstation aan de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn. Direct gingen meerdere eenheden met spoed ter plaatse en werd een zoekactie op touw gezet.

Hierbij werd ook de hulp van de burger gevraagd en er werd uitgekeken naar een Negroïde man met een zwarte jas en zwarte capuchon. De man zou zijn weggevlucht in de richting van de Stortemelk. Even later werd bekend dat er ook een tweede verdachte zou zijn met het volgende signalement: Blank, donkerblond en ongeveer 1.85 lang.

Bij de overval zou een mes zijn gebruikt.

Het plaats delict is geruime tijd afgezet geweest voor onderzoek en vrij snel na de overval heeft de politie één verdachte opgepakt. Of hij betrokken is bij de zaak wordt onderzocht.

Foto’s: Edwin Kasteleijns

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen