Vrouw bekneld Boskoop (3)Boskoop, 20 mei 2015

De politie werd vanavond gealarmeerd om een burger te assisteren aan de Mendelweg in Boskoop. Ter plaatse bleek een dame op leeftijd bij het uitstappen van de stoel te zijn gegleden waarna zij tussen de stoel en het dashboard klem kwam te zitten.

De ter plaatse gekomen agenten hebben geprobeerd te vrouw te bevrijden maar dit lukte niet waarna de hulp van de brandweer werd ingeschakeld. De ter plaatse gekomen brandweermensen hebben de stoel voorzichtig gedemonteerd waarna de vrouw uit het voertuig gehaald kon worden. Ook de ambulance werd hierop gealarmeerd en de ambulancemedewerkers hebben de vrouw uiteindelijk gecontroleerd op eventuele verwondingen maar zij bleek geheel ongedeerd.

Toen de stoel weer gemonteerd was en de vrouw weer op eigen benen kon staan kon iedereen retour.

Foto’s: Rens de Haan

Vrouw bekneld Boskoop (1) Vrouw bekneld Boskoop (2) Vrouw bekneld Boskoop (4) Vrouw bekneld Boskoop (5) Vrouw bekneld Boskoop (6) Vrouw bekneld Boskoop (7)

Cookievoorkeuren wijzigen