IMG_7876Leiden, 19 mei 2015

Vanavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op het Lammenschansplein met de N206 in Leiden. Ter plaatse waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeval zijn meerdere personen gecontroleerd door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Een persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. een TomTom uit één van de wagens is mogelijk de indirecte veroorzaker van het ongeval. Het apparaat meldde dat er gekeerd moest worden, terwijl dit niet het geval was. Beide voertuigen liepen door het ongeval flinke schade op. Een berger zal ter plaatse komen om de voertuigen te bergen. Het verkeer had ten tijde van het incident veel hinder van het ongeval. Dit leidde tot lange files.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_7874 IMG_7880 IMG_7883 IMG_7885 IMG_7888 IMG_7889

Cookievoorkeuren wijzigen