Tankwagen op kantelen Waarder (6)Waarder, 19 mei 2o15

De politie en de berger werden vanmiddag gealarmeerd voor een vrachtwagen in problemen op het Oosteinde in Waarder. Ter plaatse bleek een vrachtwagen na het uitwijken voor een ander voertuig in de berm terecht te zijn gekomen waarna de zware vrachtwagen wegzakte.

Doordat de vrachtwagen een in- en uitrit van een woning tegenkwam en hier met zijn voorbumper op tot stilstand kwam, bleef de wagen stabiel hangen. Enkele grote bergingsvoertuigen kwamen er aan te pas om de tankwagen te bergen maar eerst werd er 16.000 liter diesel over getankt naar een andere tankwagen. Hierna werd de auto aan beide zijden opgetild en weer op de weggezet. Het voertuig hield er nauwelijks schade aan over.

Eigenlijk moest de vrachtwagen hier helemaal niet zijn maar hij werd omgeleid in verband met de autobrand op de Verlengde Tuurluur.

Foto’s: Rens de Haan
Video: WoerdenTV

Tankwagen op kantelen Waarder (1) Tankwagen op kantelen Waarder (2) Tankwagen op kantelen Waarder (3) Tankwagen op kantelen Waarder (4) Tankwagen op kantelen Waarder (5)  Tankwagen op kantelen Waarder (7) Tankwagen op kantelen Waarder (8) Tankwagen op kantelen Waarder (9) Tankwagen op kantelen Waarder (10) Tankwagen op kantelen Waarder (11) Tankwagen op kantelen Waarder (12) Tankwagen op kantelen Waarder (13) Tankwagen op kantelen Waarder (14) Tankwagen op kantelen Waarder (15) Tankwagen op kantelen Waarder (16) Tankwagen op kantelen Waarder (17) Tankwagen op kantelen Waarder (18) Tankwagen op kantelen Waarder (19)

Cookievoorkeuren wijzigen