Voertuigbrand A12 Reeuwijk (4)Reeuwijk, 16 mei 2015

De brandweer werd omstreeks half 12 vanavond gealarmeerd voor een voertuigbrand op de A12 nummer 1 rechts bij Reeuwijk. Dit betekend dat de auto in brand zou staan bij Shell Tankstation De Andel. Al snel bleek dat dit niet de juiste locatie was, de auto stond niet op rechts maar op links bij het Total Tankstation.

De brandweer is doorgereden naar Nieuwerbrug, de snelweg verlaten en er direct weer opgegaan richting Gouda waarna zij al snel bij het juiste adres ter plaatse kwamen.

Al snel bleek dat van brand geen sprake was. De bestuurder van het betreffende voertuig had rook opgemerkt vanuit zijn auto en is bij de Total gestopt maar daar bleek dat het met de olie niet helemaal goed gegaan was. De olie is uit de motor gekomen waardoor deze is gaan roken. Of dit kwam door een te grote hoeveelheid olie is onbekend maar de brandweer kon al snel vaststellen dat zij hier niet nodig was waarop men retour kazerne ging.

De bestuurder van de auto zal de kwestie verder met de verzekering afhandelen.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuigbrand A12 Reeuwijk (1) Voertuigbrand A12 Reeuwijk (2) Voertuigbrand A12 Reeuwijk (3) Voertuigbrand A12 Reeuwijk (5) Voertuigbrand A12 Reeuwijk (6)

Cookievoorkeuren wijzigen