DSC_5147

Gouda, 17 mei 2015

Vanmiddag heeft de politie in Gouda een stoffelijk overschot aangetroffen in de sloot langs de Bloemendaalseweg in Gouda.

De politie, die sinds gisteren al op zoek was naar een vermiste vrouw van 77 jaar oud, trof in een sloot aan de Bloemendaalseweg een overleden persoon aan. Hierop is een duikteam van de politie uit Haaglanden en de technische recherche opgeroepen voor het bergen van het lichaam. Tevens is er ter plaatse onderzoek gedaan om te kijken of er sprake is van een misdrijf. Nadat het lichaam geborgen was kwam kort voor zes uur vanavond het bericht van de politie via twitter naar buiten dat het inderdaad de vermiste vrouw betrof.

112HM.nl wenst de nabestaanden en vrienden alle sterkte bij dit verlies.

Foto’s: Pieter Louw & Stefan Vermin

DSC_5151 DSC_5156 IMG_7434

Cookievoorkeuren wijzigen