Ongeval APN (1)Alphen aan den Rijn, 14 mei 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Prins Bernhardlaan met de Nieuwedijk in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse bleken twee personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen waarna er één ook nog tegen een paal reed.

Eén voertuig kwam vanaf de Nieuwedijk en het voertuig op de Prins Bernhardlaan probeerde een aanrijding te vermijden. Toch raakten de auto’s elkaar ligt waarna één voertuig dus vervolgens over de paal reed.

Een ter plaatse gekomen ambulance heeft één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Daan de Vries & Robin Schouten

Ongeval APN (2) Ongeval APN (3) Ongeval APN (4) Ongeval APN (5) Ongeval APN (6) Ongeval APN (7) Ongeval APN (8) Ongeval APN (9) Ongeval APN (10) Ongeval APN (11) Ongeval APN (12) Ongeval APN (13)

 

Cookievoorkeuren wijzigen