Vogel in Nood Reeuwijk (1)Reeuwijk, 13 mei 2015

De brandweer van post Reeuwijk werd vandaag gealarmeerd om te assisteren aan de Dorpsweg in Reeuwijk vanwege een vast zittende vogel. Ter plaatse bleek op een meter of drie hoogte een vogel aan een touwtje te bungelen.

De brandweer heeft een ladder gebruikt om bij de vogel te komen en heeft vervolgens het touw losgesneden. Eenmaal met vogel weer aangekomen op de begane grond werd het touw uit het pootje van de vogel gehaald waarna het dier waar aan de natuur werd toevertrouwd.

De brandweer kon met het sein ‘Slachtoffer gered en gevlogen’ weer retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan Vogel in Nood Reeuwijk (2) Vogel in Nood Reeuwijk (3) Vogel in Nood Reeuwijk (4) Vogel in Nood Reeuwijk (5) Vogel in Nood Reeuwijk (6) Vogel in Nood Reeuwijk (7) Vogel in Nood Reeuwijk (8) Vogel in Nood Reeuwijk (9)

Cookievoorkeuren wijzigen