Ongeval Leiden (1)Leiden, 13 mei 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de Willem de Zwijgersingel in Leiden. Al snel waren meerdere politie eenheden en ambulances aanrijdend. Ook werd de assistentie van het Mobiel Medisch Team gevraagd en deze kwam per helikopter ter plaatse.

Eenmaal op de plaats van het incident bleek het te gaan om de Zijlbrug. Een brommerrijdster botste, vermoedelijk door de verblindende zon, op de slagboom waarna zij hard van zijn brommer viel. De brommer kwam een tiental meters verderop terecht.

De hulpdiensten hebben getracht de vrouw te reanimeren en is lange tijd, door onder andere de MMT arts, behandeld in de ambulance. Toch mocht alle hulp helaas niet meer baten en overleed de 53-jarige vrouw uit Noordwijk ter plekke.

De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval en rond kwart voor negen zijn alle hulpdiensten retour gegaan, is de traumahelikopter weer opgestegen richting Rotterdam en werd de Zijlbrug weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Foto’s: Koen Jongen / Districht 16 Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6) Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11) Ongeval Leiden (12)

Cookievoorkeuren wijzigen