Voorhout, 13 mei 2015

Politie en ambulance werden woensdagmiddag omstreeks 12:35 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie op de Pieter van Slingerlandstraat in Voorhout. Niet veel later word er nog een ambulance gealarmeerd vanwege reanimatie.

Alle hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffer medische hulp te bieden. Na ongeveer een half uur zijn de brandweer van Voorhout en Noordwijk opgeroepen om het slachtoffer naar beneden te halen met de ladderwagen. Nadat deze ter plaatse kwamen is de ladderwagen gestationeerd en klaargemaakt om het slachtoffer naar benden te halen.

Door een beveiliging op de ladderwagen moest deze 2 maal opnieuw gestationeerd worden. Twee auto’s moesten weg zodat de ladderwagen goed neergezet kon worden. Toen dit was gedaan kon de brandweer het slachtoffer naar beneden hijsen waarna deze met spoed is vervoerd naar een ziekenhuis in de regio.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen