Lisse, 12 mei 2015

Vanmiddag omstreeks tien voor half één werden politie en ambulance naar de Oranjelaan in Lisse gestuurd voor een ongeval met letsel tussen een personenauto en een persoon.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er ter hoogte van de Trompstraat een kind op de fiets was aangereden door een personenauto. Vermoedelijk had het kind bij het oversteken van de Oranjelaan de aankomende personenauto over het hoofd gezien. De personenauto probeerde nog optijd te remmen maar kwam toch in botsing met jongetje met ongeveer 30/40 kilometer per uur. De politie en omstanders boden eerste hulp aan het jongetje in afwachting van de ambulance. De ambulancedienst heeft bij aankomst het jongetje behandeld en hierna voorzichtig opgeschept met de ‘schepbrancard’ en op de brancard in een speciale vacuümzak gelegd.

Hierna is de ambulance met spoed naar het LUMC in Leiden vertrokken, over het letsel van het jongetje is niks bekend. De politie heeft de nodige gegevens van betrokkenen en getuigen genoteerd en hierna mocht de personenauto zijn weg weer vervolgen. Er volgde geen sporenonderzoek door de VOA omdat alle feiten en omstandigheden reeds bekend waren.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen