Brand Katwijk (2)Katwijk, 11 mei 2015

Maandagavond is in een schuur op het terrein van de Brugghenschool aan de Schimmelpennickstraat brand ontstaan. De brand werd rond half acht gemeld bij de alarmcentrale, waarna de brandweer en politie met spoed ter plaatse gingen. Omdat de schuur ter hoogte van de Talmastraat stond, is hier de brandweer ook heen gestuurd.

Bij aankomst van de brandweer kwam er vanuit de schuur veel rook vandaan.
De politie heeft direct de omgeving afgezet, zodat de brandweer makkelijk hun werk konden doen.

De brandweer heeft de brand met One seven schuim bestreden en had de brand vrij snel onder controle. In de schuur stonden vele speeltoestellen van de Brugghenschool gestald. Enkele speeltoestellen zijn bij de brand verloren gegaan.

De politie zal verder onderzoek gaan doen naar de oorzaak van de brand.

Foto’s & Video met dank aan: Katwijk Actueel

Brand Katwijk (1) Brand Katwijk (3) Brand Katwijk (4) Brand Katwijk (5) Brand Katwijk (6) Brand Katwijk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen