Oosterstraat LDN (1)

Leiden, 11 mei 2015

Even na middernacht werden de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Oosterstraat in Leiden. Ter plaatse bleek de bestuurder van een personenauto frontaal tegen een bedrijfsbusje te zijn gereden. Hierdoor is het busje naar achteren geschoten en tegen een paaltje aangekomen welke vast kwam te zitten onder het busje.

De bestuurder van de personenauto, welke onder invloed van alcohol bleek te zijn, is ter plaatse door de politie aangehouden. Omdat deze in eerste instantie niet geheel mee wilde werken hebben enkele omstanders een ruitje van de auto ingetikt waarop de persoon uit de auto is gehaald. De bestuurder is na gecontroleerd te zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel vervoerd naar het politiebureau. De bestuurder blies op het politiebureau 910 ugl. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Een berger is ter plaatse gekomen om het paaltje wat onder de bus vast zat te verwijderen. Het voertuig hoefde niet meegenomen te worden. Het voertuig van de beschonken bestuurder wel. Beide voertuigen liepen door het incident de nodige schade op, waarvan de personenauto het meest.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Oosterstraat LDN (2) Oosterstraat LDN (3) Oosterstraat LDN (4) Oosterstraat LDN (5) Oosterstraat LDN (6) Oosterstraat LDN (7) Oosterstraat LDN (8) Oosterstraat LDN (9) Oosterstraat LDN (10)

Cookievoorkeuren wijzigen