Leimuiden, 10 mei 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over twee werden twee ambulances en meerdere politie eenheden naar de Generaal van Merlenweg in Leimuiden gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijk dat er een ongeval in gebeurd tussen een groep crossbrommers en wielrenner. Eén van de brommerrijder haalde een ander in en hierbij ontstond een aanrijding met een tegemoetkomende wielrenner, hierbij kwam de wielrenner lelijk ten van en vielen meerdere brommerrijders op de grond. De ambulancedienst heeft de wielrenner behandeld en gefixeerd op straat, hij had onder andere last van een open wond aan zij linker been en rechter hand. De wielrenner is hierna in de ambulance gebracht en met spoed naar het LUMC vervoerd. De brommerrijder welk met hem in botsing was gekomen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd, de andere brommerrijders kwamen er zonder verwondingen vanaf.

De verkeers ongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht en doet verder onderzoek naar de toedracht. De brommer is door de politie meegenomen naar het bureau en zal onder andere op de rollerbank getest gaan worden.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen