Auto te water Plasweg Waddinxveen (1)Waddinxveen, 9 mei 2015

Rond 09.15 uur vanmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding ‘voertuig te water’ aan de Plasweg te Waddinxveen.

Een automobilist was door een ons onbekende oorzaak van de weg geraakt, een boompje omvergereden en daarna in de sloot terechtgekomen. Gelukkig bleek dat de inzittenden van het voertuig ongedeerd het voertuig hadden verlaten en konden de gealarmeerde brandweer en ambulance retour. Een berger heeft de wagen op het droge getakeld en afgevoerd. Ten tijde van de berging was de Plasweg even afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen & Wim Slagers

Auto te water Plasweg Waddinxveen (2) Auto te water Plasweg Waddinxveen (3) Auto te water Plasweg Waddinxveen (4) Auto te water Plasweg Waddinxveen (5) Auto te water Plasweg Waddinxveen (6) Auto te water Plasweg Waddinxveen (7) Auto te water Plasweg Waddinxveen (8) Auto te water Plasweg Waddinxveen (9) Auto te water Plasweg Waddinxveen (10) Auto te water Plasweg Waddinxveen (11) Auto te water Plasweg Waddinxveen (12) Auto te water Plasweg Waddinxveen (13) Auto te water Plasweg Waddinxveen (14) Auto te water Plasweg Waddinxveen (15) Auto te water Plasweg Waddinxveen (16)

 

Cookievoorkeuren wijzigen