Ongeval HZR (16) (Kopie)

 

Hazerswoude Rijndijk, 8 mei 2015

Vanmorgen omstreeks 11:10 uur is er een ernstig ongeval gebeurd op de Da Costasingel in Hazerswoude Rijndijk.

Ter plaatse bleek een persoon aangereden te zijn door een bestelbus. Hij raakte door het ongeval zwaargewond. Vanwege de ernst van het letsel is ook het trauma team opgeroepen. Het trauma team is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen en heeft medische assistentie verleend aan het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed vervoert naar het ziekenhuis. Omdat het ongeval vlakbij een winkelstraat is gebeurd trok het veel bekijks. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Een gedeelte van de omgeving van het incident is afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ongeval HZR (16) (Kopie)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen