Traumaheli NAY (1) [1600x1200]

Nieuwerkerk aan den IJssel, 8 mei 2015

Aan het begin van de avond werd een ambulance met spoed opgeroepen voor een incident in winkelcentrum ‘Reigerhof’ in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kort hierna werd de traumahelikopter uit Rotterdam en de politie ook ter assistentie gevraagd.

De traumahelikopter landde niet ver bij het incident vandaan op een smal paadje. Het ambulancepersoneel welke zich inmiddels al om het slachtoffer hadden ontfermd werden hierbij geassisteerd door de MMT-arts. Na enige tijd van behandeling ter plaatse is het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Of ook de MMT-arts is meegegaan is niet bekend. Wat er zich precies heeft afgespeeld in het winkelcentrum is bij ons eveneens onbekend.

Foto’s: Jeffrey Jacobs & Geert Kok

Traumaheli NAY (2) [1600x1200] Traumaheli NAY (3) [1600x1200]

Lifeliner  (2)Lifeliner  (1)

Lifeliner  (3)

Cookievoorkeuren wijzigen