OGS inzet NAY (9)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 8 mei 2015

De brandweer werd rond 16:40 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Hoofdweg Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ter plaatse was er een flinke brand ontstaan in een waterruimte  van een bloemenkwekerij. Hierdoor was een lekkage ontstaan in een vat met chloor. De brandweer kwam met groot materieel en menig expert in de chemische stoffen ter plaatse om te onderzoeken of er nog chemische reacties zouden kunnen ontstaan. Dit omdat in de buurt van de brand ook een opslag van meststoffen aanwezig was. Na uitgebreid onderzoek bleek dat er geen gevaar meer was waarna aan het begin van de avond de hulpdiensten weer retour konden. Er zal op korte termijn gewerkt gaan worden aan het herstel van de waterruimte zodat de planten weer water kunnen krijgen.

Foto’s: Geert Kok

OGS inzet NAY (3)

OGS inzet NAY (2) OGS inzet NAY (4) OGS inzet NAY (9) OGS inzet NAY (8) OGS inzet NAY (7) OGS inzet NAY (6) OGS inzet NAY (5) OGS inzet NAY (1)

Cookievoorkeuren wijzigen