Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (6)

Moerkapelle, 6 mei 2015

Vannacht om 04:08 uur werd de brandweer van Zevenhuizen gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Moerkapelse Zijde in Moerkapelle, echter bleek de juiste locatie de Voorlaan te zijn.

Ter plaatse stond er een personenauto in een weiland tegen een aantal strobalen in brand. De strobalen brandde nog, maar de personenauto was al volledig uitgebrand. De brandweer heeft met één straal hoge druk het vuur geblust. Rond 05:45 uur waren de strobalen volledig nageblust en kon de brandweer retour. Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande voertuig geborgen. Hoe de brand is ontstaan is echter niet bekend, daar doet de politie onderzoek naar.

Foto’s: Sven Poeze

Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (4)  Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (5) Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (7)Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (1)Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (2)Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (3) Voertuigbrand Moerkapelse Zijde MKP (9)

Cookievoorkeuren wijzigen