Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (1)

Alphen aan den Rijn, 4 mei 2015

De brandweer werd op maandagochtend gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Ruisdaelstraat in Alphen a/d Rijn. Men ging met spoed naar de dixi die in brand stond.

Met een straal hoge druk was het brandje snel onder controle. Het bleek niet alleen om het mobiele toilet te gaan, maar ook om een metrocontainer. Ook dit is door de brandweer geblust. De oorzaak is vermoedelijk brandstichting.

Foto’s: Jasper van Reenen

Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (2) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (3) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (4) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (5) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (6) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (7) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (8) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (9) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (10) Buitenbrand Ruisdaelstraat APN (11)

Cookievoorkeuren wijzigen