Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (1)

Gouda, 4 mei 2015

De brandweer van kazerne Gouda werd op maandagmorgen opgeroepen voor een stormoverlast op de kruising van de Burgemeester Van Reenensingel met de Willem Barentszlaan. Op de eerst genoemde straat zouden takken gevaarlijk hangen.

Met behulp van de autoladder is een aantal takken afgezaagd. Nadat dit gebeurd was, kon men inpakken en terug naar de kazerne. De Van Reenensingel was richting de Livingstonelaan enige tijd afgesloten. De takken zullen later door de gemeente verwijderd worden.

Foto’s: Rob de Jong

Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (2) Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (3) Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (4) Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (5) Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (6) Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (7) Stormoverlast Burg v Reenensingel GDA (8)

Cookievoorkeuren wijzigen