Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (5)Gouda, 2 mei 2015

Aan het einde van de zaterdagavond werd een ambulance gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Catharina Hoeve in Gouda. Al snel werden een tweede ambulance, de traumahelikopter uit Rotterdam en enkele politie eenheden gealarmeerd. Kort hierna werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om het slachtoffer horizontaal uit de woning te kunnen vervoeren.

Het slachtoffer lag op de 1e etage van de woning en is enige tijd in de woning behandeld door het ambulancepersoneel en even later met behulp van de MMT-arts. Hierbij is de man ook gereanimeerd. De traumahelikopter was in de buurt van het incident geland op een veld in het Noorderhout, ook wel de geluidswal genoemd. Na enige tijd is het slachtoffer onder begeleiding van de MMT-arts en politie motoren met spoed vervoerd naar het EMC ziekenhuis in Rotterdam. Wat er zich precies voorafgaand aan de reanimatie van de man heeft afgespeeld is niet bekend. Ook de toestand van het slachtoffer op dit moment is onbekend.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Video: Rens de Haan

Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (1) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (2) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (3)Traumaheli GDA (1) [1600x1200]Traumaheli GDA (8) [1600x1200] Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (4) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (6) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (7)Traumaheli GDA (10) [1600x1200]Traumaheli GDA (12) [1600x1200]Traumaheli GDA (13) [1600x1200] Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (8) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (9) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (10) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (11) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (12) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (13) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (14) Traumahelikopter bij reanimatie Gouda (15)

 

Cookievoorkeuren wijzigen