Voorhout/Noordwijkerhout, 2 mei 2015

Politie, brandweer en ambulance rukten vanavond omstreeks 22:30 uur uit voor een mogelijk ongeval met letsel bij de spoorovergang ‘Piet Gijs’ op de ‘s-Gravendamseweg Noordwijkerhout. Alle hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Een machinist had iets tegen de ruit horen komen. Omdat deze niet wist wat er precies aan de hand was heeft de machinist de trein stil gezet en de hulpdiensten gebeld. Eenmaal ter plaatse zijn de hulpdiensten langs het spoor gaan zoeken naar het slachtoffer. Na een tijd gezocht te hebben zijn de hulpdiensten op een slachtoffertje gestuit. Het betrof namelijk een eend welke tegen de ruit van de trein was gevlogen.

Het beestje heeft de klap tegen de trein niet overleefd. De hulpdiensten konden na dit snel weer retour. De spoorwegovergang bleef gestremd in verband met de trein welke weer op moest starten. Ondertussen was aan beide kanten van de spoorwegovergang een flinke file ontstaan.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen