Sassenheim, 2 mei 2015

Vanmiddag omstreeks tien voor half vijf krijgen de hulpdiensten melding van een ongeval op de kruising Narcissenlaan met de Hoekstraat in Sassenheim.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een scooter en een personenauto met elkaar in botsing waren gekomen. De scooter kwam uit de Hoekstraat en reed rechtdoor naar de Tulpenstraat toen het ongeval gebeurde. Wat de precieze oorzaak is is niet bekend, vermoedelijk maakte de scooterrijder een inschattingsfout bij het oversteken. de ambulancedienst heeft de man op straat behandeld en gefixeerd, hierna is de man naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De personenauto raakte door de klap aanzienlijk beschadigd, de scooter had daarentegen enkel wat lakschade. Het verkeer richting de Hoofdstraat was tijdelijk gestremd.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen