Buitenkaag, 2 mei 2015

Vanmiddag omstreeks tien voor half twee kreeg de meldkamer melding van een ongeval tussen meerdere voertuigen op de A44 in Buitenkaag.

Een toevallig passerende colonne voertuigen van de Marechaussee was gestopt en verleende eerste hulp. Op de brug over de Ringvaart waren drie personenauto’s op elkaar gebotst, er stond aldaar file voor afrit 3 (Noordwijkerhout) door het vele verkeer richting de Keukenhof. Een ambulancemotor is ter plaatse gekomen en heeft meerdere personen onderzocht en behandeld, niemand hoefde gelukkig naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De schade aan de voertuigen was echter wel flink, bergings bedrijf BCB heeft de drie voertuigen versleept. Tijdens de hulpverlening en de berging was de rechter rijstrook afgesloten voor het verkeer, hierdoor ontstond vier kilometer file richting Den Haag.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen