Voertuig te water Veldzoom Reeuwijk (1)Reeuwijk, 28 april 2015

De politie werd even na middernacht gealarmeerd om naar de Veldzoom in Reeuwijk te gaan in verband met een voertuig te water. Omdat bij de melding direct duidelijk was dat de bestuurder niet meer in het voertuig zou zitten waren overige hulpdiensten niet nodig.

De man is in een bocht rechtdoor gereden en te water geraakt. Een bekende van de man kwam toevallig langs en zag de auto zo liggen, toen hij poolshoogte ging nemen trof hij de bestuurder in de kofferbak aan. De bekende heeft de man geholpen zijn auto uit te komen waarna hij de politie heeft gebeld. De man bleek onder invloed van alcohol en is door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Net voordat de hulpdiensten arriveerde, viel de man op straat waar hij wel een hoofdwond aan over hield. dit was niet dusdanig ernstig dat er een ambulance nodig was.

Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de auto vakkundig geborgen maar of deze het nog zal doen valt te betwijfelen.

Foto’s: Rens de Haan Voertuig te water Veldzoom Reeuwijk (2) Voertuig te water Veldzoom Reeuwijk (3) Voertuig te water Veldzoom Reeuwijk (4) Voertuig te water Veldzoom Reeuwijk (5) Voertuig te water Veldzoom Reeuwijk (6) Voertuig te water Veldzoom Reeuwijk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen